Algemene voorwaarden.

Wat fijn dat je er bent

Pak een kop thee en ga er maar even voor zitten…

Registratie persoonsgegevens

The Garden of Yoga wil je graag op de hoogte houden van voor jou relevante informatie over de yogalessen. Daarom neem ik persoonsgegevens op: naam, telefoonnr., adres, email en bijzonderheden om rekening mee te houden tijdens de les. Jouw persoonsgegevens zijn vertrouwelijk en gebruik ik alleen voor inschrijving in onze administratie. Deze gegevens worden door mij niet met derden gedeeld.

Beeldmateriaal

The Garden of Yoga is een jong en bloeiend bedrijf. Het is heel fijn om in ons promotiemateriaal enkele foto’s en/of filmpjes te gebruiken. Dit om voldoende inschrijvingen te krijgen voor deze prachtige yoga lessen. Ik geef uiteraard van tevoren even aan en ik vraag hiervoor jouw toestemming. 

Groepslessen

Groepslessen zijn intiem, maximaal 8 deelnemers. The Garden of Yoga streeft naar een harmonieuze, stabiele en vaste groep. Deelname aan de groepslessen is op reservering momoyoga, digitaal minder handig, stuur me gerust een app naar naar: yogadocent Eva: 0652664864. 

Bijzonderheden

Licht The Garden of Yoga voor aanvang van de les in als je (lichamelijke) klachten of blessures hebt. Dan kan jij daar tijdens de lessen rekening mee houden. Er kan een advies komen om sommige houdingen (asanas) niet mee te doen of het advies om privé lessen in te zetten. Ben je onder behandeling van een arts, vraag hem/haar dan om advies over wat je op een yogales wel of niet mag doen en geef dit aan mij door.

Hoe ook, let op je eigen welzijn. Blijf altijd binnen je eigen grenzen! The Garden of Yoga vindt plaats op basis van eigen risico. Ik ben niet aansprakelijk voor lichamelijk letsel, eventuele blessures of ongemak. The Garden of Yoga is ook niet aansprakelijk voor eigendommen verlies/diefstal, schade en ongeval in de breedste zin van het woord.

Fijn om te weten

 • Inloop 15 min voor de les.
 • De yogaruimte is schoenen vrij.
 • Zet je mobiele telefoon uit of in de vliegtuigstand.
 • Hygiëne, neem een groot badlaken en/of handdoek mee voor over de yogamat en kussens. 
 • Yogi Tea na de les is gratis.

Tips

 • Er is helaas geen doucheruimte beschikbaar voor na de Yogales.
 • Draag (sport) makkelijk zittende, niet knellende kleding.
 • Eet niet vlak voor de les, of eet weinig of alleen iets lichts.

Afmelding

 • Bij verhindering van Yoga docent Eva, wordt dit per app, email gemeld. Ik doe dan mijn best om de les door te laten gaan met een andere docent, die ik ken en waarin ik vertrouwen heb. De les vervalt alleen als het niet lukt om tijdig een vervanger te vinden. De geldigheidsduur van je stempelkaart wordt dan verlengd.
 • Bij verhindering van deelnemers van groepslessen door korte ziekte, werk, privé of vakantie is er geen recht op lesgeldrestitutie of behoudt lesmoment. 
 • Yogalessen zijn op reservering. Zijn de lessen vol, dan kan je je inschrijven voor de wachtlijst.

Lockdown

In het geval dat er geen lessen kunnen worden gegeven vanwege een verplichte lockdown, wordt je kaart automatisch bevroren en de geldigheidsduur verlengd.

Geldigheid stempelkaarten Momoyoga

 • Stempelkaart 10 groepslessen: 4 maanden geldig na aankoop. Kaart verlengen, dit kan in overleg met bijbetaling.
 • Stempelkaart met 5 groepslessen: 2 maanden geldig na aankoop. Deze kaart kan niet worden verlengt.
 • Stempelkaart, digitaal in momoyoga na betaling direct bruikbaar. 
 • Een kaart staat op naam en kan niet met anderen worden gedeeld.

Cadeaukaart

 • Cadeaukaart voor elk gewenst bedrag €……
 • De kaart is 3 maanden geldig.

Betalingsplicht

Bij aankopen van een stempelkaart geldt een betalingsplicht, in de studio kan je betalen doormiddel van contanten of betaalverzoek (geen pin). Deelname aan de les zonder betaling is niet mogelijk. Heb je geen bankkieren op je telefoon, geen probleem graag je aankoop in de komende 2 dagen overmaken op rekening: The garden of yoga NL93INGB0709635117 bij mededeling graag je naam toevoegen. De kaart reserveer ik voor je in de studio, na betaling krijg je de kaart mee naar huis. 

Betalingsherinnering

Is een betaling je ontschoten of is er wellicht iets verkeerd gegaan met de betaling dan zal ik eerst een betalingsherinnering sturen. Wil je liever een betaalverzoek ontvangen per mail, sms of whatsapp of betaal je graag contant, laat me dit weten Eva 0652664864. De reservering voor een (eerste) groepsles vervalt als een deelnemer niet binnen de gestelde termijn aan zijn betalingsverplichting heeft voldaan. The Garden of Yoga kan deze persoon dan de deelname aan de les weigeren.

Herroeppingsrecht

Ik hanteer een 48 uur bedenktijd na aankopen. Als je je binnen die termijn bedenkt wordt het door jou betaalde bedrag naar jouw rekening teruggeboekt. (Geen contante teruggaven). Als je gebruik wilt maken van het herroeppingsrecht (binnen 14 dagen na aankoop) breng ik de door jouw gebruikte diensten in rekening. Eventuele reserveringen op jouw naam worden door mij geannuleerd.

Prijswijzigingen

The Garden of Yoga behoudt zich het recht voor om de prijzen van het abonnement of de stempelkaarten te wijzigen. De lesgeldverhoging wordt via mail bekend gemaakt. Lopende producten blijven ongewijzigd.

Vakantie

Yoga docent Eva heeft vijf weken vakantie gedurende het jaar, waarvan week 52 en week 1 The garden of Yoga gesloten zal zijn. (Behoud stempelkaart). Dit is inclusief het aantal officiële feestdagen. In de zomervakantie werk ik met een inschrijving.

Bedankt voor je tijd en een hele fijne dag, Namasté.