Algemene voorwaarden.

Wat fijn dat je er bent

Pak een kop thee en ga er maar even voor zitten…

Als jong bedrijf wil ik het beste neerzetten voor mijn klanten. Daarnaast als ondernemer heb ik met allemaal regelgevingen te maken, met zorg en ondersteuning van derde heb ik deze wat langere algemene voorwaarden opgesteld. Zodat ik in alle rust, zorg en liefde me bezig kan houden met Yoga. Lekkere lessen kan voorbereiden voor groepslessen, privélessen, workshops en zoveel meer lessen. In helderheid, kalmte en mezelf kan verbinden met klanten, openheid en betrokkenheid voelen, veel leesplezier en tot in de les. 

Registratie persoonsgegevens

The Garden of Yoga heeft een gratis inschrijving, door deel te nemen aan de yogalessen accepteer je de algemene voorwaarden en huisregel.

Na aankoop van een strippenkaart krijg je je inschrijfformulier. Hierin vraag ik naar persoonsgegevens zoals: naam, telefoonnr. (06 nr) en email. Ook vraag ik toestemming om je nieuwsbrieven te sturen en of je deel wilt nemen aan de Yoga groep app, dit is om je op de hoogte houden van voor jou relevante informatie over de yogalessen. Jouw persoonsgegevens zijn vertrouwelijk en gebruik ik alleen voor inschrijving in onze administratie. Deze gegevens worden door mij niet met derden gedeeld.

Groepslessen

Groepslessen zijn intiem, maximaal 8 deelnemers. The Garden of Yoga streeft naar een harmonieuze, stabiele en vaste groep.

 • Deelname aan de groepslessen is op reservering via WhatsApp (Yogadocent Eva 0652664864).
 • Inloop is niet mogelijk, lessen worden voorbereid op de hoeveelheid klanten.
 • Lessen gaan door bij minimaal 2 deelnemers. 
 • Is je gekozen les vol, meld je aan via de WhatsApp: Yoga-Groep en kom op de wachtlijst te staan.
 • Wil je zekerheid, je kan ook lekker je lessen vooruit plannen tot max 4 weken.

Afmelding min 12 van te voren

 • Bij verhindering groepslessen na 12 uur door korte ziekte, werk, privé of vakantie is er geen recht op lesgeldrestitutie of behoudt lesmoment. 
 • Bij verhindering van Yoga docent Eva, wordt dit per app (Yoga-Groep) gemeld. De geldigheidsduur van je stempelkaart wordt dan verlengd.
 • Geen deelnamen aan de Yoga-Groep, er komt een bordje aan de deur te hangen met: dicht!

Bijzonderheden

Geef voor aanvang van de les je (lichamelijke) klachten of blessures door. Tijdens groepslessen kan er een advies komen om sommige houdingen (asanas) niet mee te doen of het advies om privé lessen in te zetten. Groepslessen worden met zorg uitgewerkt dat dit geschikt is voor elk niveau. Yoga is geen wedstrijd en jij beoefent naar jouw kunnen. Ben je onder behandeling van een arts, vraag hem/haar dan om advies over wat je op een yogales wel of niet mag doen en geef dit aan mij door. Tijdens privélessen kan ik hier rekening mee houden en er wordt een uitvoerige body-analyse gemaakt. Let wel, ik ben geen arts en geef alleen het advies voor Yoga oefeningen (meditatie, welzijn, ademwerk en gezondheid neer).

Let op je eigen welzijn. Blijf altijd binnen je eigen grenzen! The Garden of Yoga vindt plaats op basis van eigen risico. Ik ben niet aansprakelijk voor lichamelijk letsel, eventuele blessures of ongemak. The Garden of Yoga is ook niet aansprakelijk voor eigendommen verlies/diefstal, schade en ongeval in de breedste zin van het woord.

(Huisregels) Fijn om te weten

 • Inloop 15 min voor de les.
 • De yogaruimte is schoenen vrij.
 • Zet je mobiele telefoon uit of in de vliegtuigstand.
 • Tijdens de les niet eten of drinken, Yoga werkt energetisch en dan wakker je het vertering systeem aan. Medisch nodig, meld dit voor de les.
 • Hygiëne, neem mee: een groot badlaken en/of handdoek voor over de yogamat en kussens in de studio (eigen mat of kussen mee, mag ook). 
 • Yogi Tea na de les is gratis.

Tips

 • Er is een winkeltje aanwezig.
 • Er is helaas geen doucheruimte beschikbaar voor na de Yogales.
 • Draag makkelijk zittende (sport) kleding.
 • Eet niet vlak voor de les, of eet weinig of alleen iets lichts.

Beeldmateriaal

The Garden of Yoga is een jong en bloeiend bedrijf. Het is heel fijn om in ons promotiemateriaal enkele foto’s en/of filmpjes te gebruiken. Dit om voldoende inschrijvingen te krijgen voor deze prachtige yoga lessen. Op het inschrijfformulier vraag ik jouw toestemming en ik geef uiteraard van tevoren even aan als ik foto’s ga maken, weer vraag ik om toestemming. 

Geldigheid stempelkaarten

De stempelkaarten lijken op een abonnement, maar met meer vrijheid.

 • Stempelkaart 10 groepslessen: 4 maanden geldig na aankoop. (Verlengbaar.)
 • Stempelkaart met 5 groepslessen: 2 maanden geldig na aankoop. (Verlengbaar.)
 • Stempelkaart met 3 groepslessen: 1 maand geldig na aankoop. (Verlengbaar.)
 • Stempelkaart, ingang na betaling en reservering voor de volgende les. 
 • Losse les, 1x yoga na aanschaf binnen 28 dagen te gebruiken.
 • Een kaart staat op naam en kan niet met anderen worden gedeeld.
 • Kaart verlengen, dit kan tot max 2 maanden voor €20,- per maand, per kaart.

Cadeaukaart

 • Cadeaukaart voor elk gewenst bedrag €……
 • Deze kaart is 3 maanden geldig.

Betalingsplicht

Bij aankopen van lessen, groepslessen als privélessen geldt een betalingsplicht. Na reservering stuur ik je een betaalverzoek, na betaling is je reservering definitief. Je kan in de studio direct na je proefles betalen doormiddel van contanten of betaalverzoek (geen pin). Deelname aan de les zonder betaling is niet mogelijk. Heb je geen bankkieren op je telefoon, geen probleem graag je aankoop (strippenkaart) in de komende 2 dagen overmaken op rekening: The garden of yoga NL93INGB0709635117 bij mededeling graag je naam toevoegen. De kaart reserveer ik voor je in de studio, na je betaling is je les kaart direct bruikbaar en kan jij hierna jouw eigen les(sen) reserveren. 

Betalingsplicht bedrijf yoga

Facturatie graag binnen 30 dagen voldaan naar The garden of yoga NL93INGB0709635117

Betalingsherinnering

Is een betaling je ontschoten of is er wellicht iets verkeerd gegaan met de betaling dan zal ik eerst een betalingsherinnering sturen. Wil je liever een betaalverzoek ontvangen per mail, sms of whatsapp of betaal je graag contant, laat me dit weten Eva 0652664864. De reservering voor een (eerste) groepsles vervalt als een deelnemer niet binnen de gestelde termijn aan zijn betalingsverplichting heeft voldaan. The Garden of Yoga kan deze persoon dan de deelname aan de les weigeren.

Herroeppingsrecht

Ik hanteer een 48 uur bedenktijd na aankopen. Als je je binnen die termijn bedenkt wordt het door jou betaalde bedrag naar jouw rekening teruggeboekt. (Geen contante teruggaven). Als je gebruik wilt maken van het herroeppingsrecht binnen 14 dagen na aankoop breng ik de door jouw gebruikte diensten in rekening. Eventuele reserveringen op jouw naam worden door mij geannuleerd.

Lockdown

In het geval dat er geen lessen kunnen worden gegeven vanwege een verplichte lockdown, wordt je kaart automatisch bevroren en de geldigheidsduur verlengd.

Bevriezen kaart

Er kan van alles gebeuren in het leven waardoor jij ineens geen yogalessen meer kan volgen. Door gevolg van b.v. gezondheid, ongeval, verlies of rouw. Stuur mij op tijd (aantal dagen voor een reserveerde les) een bericht met de reden waarom je op dit moment geen lessen kunt volgen. Hierin kijken we samen of het om tijdelijke aard gaat of een langere tijd. Dan bevries ik je kaart.

Zo ontstaat er voor jou de ruimte om je tijd te nemen en daarna kan je in alle rust en met een heldere geest je lessen op pakken.

Maximale tijdduur van bevriezing is 6 maanden, hierna vervalt je kaart. Tijdens deze bevriezing wordt er een plek voor je vrijgehouden, er is dus geen recht op geld terug (geen restitutie).

Overlijden

Juist in de momenten van verlies, wil ik nabestaande stimuleren om yoga te beoefenen. Mocht er een yogi overlijden, dan kan de erfgename de kaart overnemen en de resterende lessen opmaken. Hierbij geldt wel dezelfde regel, er is geen recht op geld terug (geen restitutie). Hierbij wil ik de kwetsbaarheid tonen van het leven, en stimuleren om in je kracht te staan.

Yogadocent overleden

Yoga gaat over verbinding. Yoga nodigt me uit een liefdevolle relatie aan te gaan met mezelf, alles om mij heen en mijn familie. Het leven is fragiel en mocht ik overlijden, wil ik anderen inspireren om de wonderlijke reis van het leven en yoga thuis te vervolgen en je aangekochte kaart zal worden gedoneerd naar goede doelen. Er zal dus geen recht op vergoeding zijn van mijn nabestaande van openstaande lessen (geen restitutie). Zo zal alles blijven stromen en je het goddelijke in mij kunt herkennen en het goddelijke in jezelf. Namaste

Prijswijzigingen

The Garden of Yoga behoudt zich het recht voor om de prijzen van een les, stempelkaarten, workshops en specials te wijzigen. De lesgeldverhoging wordt via mail bekend gemaakt. Lopende producten blijven ongewijzigd.

Vakantie

Yoga docent Eva heeft vijf weken vakantie gedurende het jaar, waarvan week 52 en week 1 The garden of Yoga gesloten zal zijn. (Behoud stempelkaart). Dit is inclusief het aantal officiële feestdagen, hierbij is rekening gehouden met de prijs van de strippenkaarten (doorloop kaarten). In de zomervakantie werk ik op basis van inschrijvingen, minimaal 2 yoga leerlingen per les. Zijn er te weinige aanmeldingen zal The Garden of Yoga dicht zijn, lopende kaarten behouden hun stempelkaart.

Bedankt voor je tijd en een hele fijne dag, Namasté.