Prijzen

The Garden of Yoga prijslijst 2023

Geniet met volle teugen van het leven en kies voor jezelf

  • Stempelkaart met 10 groepslessen: €115,- per kaart 
  • Stempelkaart met 5 groepslessen: €62,50,- per kaart 
  • Cadeau kaart met elk gewenst bedrag
  • Losse les €15,- deel gaat naar een goeddoel

Lees de algemene voorwaarden rustig door…

Lessen boeken, ik maak gebruik van het reserveringssysteem MomoYoga.

 ♥Lesrooster momoyoga♥


Workshops

Er worden een aantal workshops per jaar aangeboden. 2023 start met een aantal heerlijke workshop: Yin SpecialZen-Thee ceremonie meditatie & Essentiele olie en Yoga special. Wat er voor de rest van het jaar gebeurt, dat is nog een verrassing. Laat je met workshops en specials verrassen en geef jezelf het ultieme cadeautjes gevoel. Beleef en leef.


Privé lessen particulier

Naast groepslessen geef ik ook privé lessen, geheel naar jou niveau.

Soms zijn er specifieke wensen, die niet aanbod komen tijdens een groepsles. Of wil je de oefeningen op enkele specifieke klachten richten, zoals: blessures, slechte houding, stress, rugpijn, te weinig energie of klachten met de spijsvertering.

Je kunt (uitsluitend op afspraak) een privé les boeken bij The Garden of Yoga Flevoweg 75 kampen. Stuur gerust een mailtje met je wensen naar thegardenofyoga@gmail.com In overleg bespreken we of voor jouw specifieke vraag om een paar lessen gaat of meer. Hierna stel ik een offerte op.

Ter indicatie: intake body analyse €65,- hulpvraag en behoeftes bespreken, hierna worden de aantal privélessen gepland. Prijsindicatie is basis van mijn tarief €80,- per uur voor één persoon, incl. btw. Bij meerdere personen zoals bv verbinding met je partner tijdens yoga of gezellig met een vriendengroep, dan is er een prijsreductie, hiervoor maak ik apart een offerte.


Maatwerk zakelijk

Naast de groepslessen op de boerderij, biedt The Garden of Yoga de mogelijkheid van groepslessen aan medewerkers op kantoor of bedrijven, (op locatie) aansluitend op het werk.

De inhoud van deze lessen wordt in overleg met u geheel op uw wensen afgestemd.

Stuur uw aanvraag naar thegardenofyoga@gmail.com

Op basis daarvan doe ik u offerte.


No budget

Niet iedereen heeft de gelukkige omstandigheden om “zomaar” op Yogales te gaan. The Garden of Yoga is geregistreerd bij de gemeente voor de meedoen bon. 

Samen Yoga, samen genieten en lekker ontspannen….